+31 (0) 475 46 46 67 info@vissersenvandijk.nl

wie zijn wij?

VISSERS & VAN DIJK

Vissers & van Dijk B.V is specialist in scheepselektrotechnische installaties in de binnenvaart. Tot ons werkterrein behoren o.a. binnenvaartschepen, sleep- en duwboten, passagiersschepen en luxe jachten.

Door de jarenlange ervaring in renovatie- en nieuwbouwprojecten heeft Vissers & van Dijk B.V. haar toegevoegde waarde ontwikkeld op basis van techniek en logistiek. Van advies tot uitvoering wordt altijd gezocht naar de optimale toepassing van deze factoren, waardoor prijs, kwaliteit en continuïteit gewaarborgd blijft.  

Een team van gedreven jonge mensen, allen met affiniteit voor de scheepvaart, staan garant voor een perfecte uitvoering van advisering, ontwerp, uitvoering, in bedrijfstelling, service en onderhoud van complete scheepsinstallaties daarnaast behoren componenten zoals, verlichtingsarmaturen, PLC, acculaders, omvormers, camerasystemen, frequentieregelaars, nautische paketten etc. tot de mogelijke levering.

Vissers & van Dijk B.V is in 1994 opgericht door Dion Vissers en Marcel van Dijk. Affiniteit met de scheepvaart bestond al daar beide heren afkomstig zijn van een schippersfamilie. Na samen de richting elektrotechniek aan het middelbaar beroepsonderwijs te hebben gevolgd en diverse stageperioden bij bedrijven werkzaam in de scheepvaartindustrie met veel plezier te hebben doorlopen werd de stap naar zelfstandig ondernemerschap in de scheeps elektro techniek gemaakt.

De start was snel gemaakt. In het prille begin werd er gewerkt vanuit het huis van Marcel van Dijk, de klantenkring bestond toen uit voornamelijk familie en bekenden. Dit was echter maar voor korte duur toereikend en al snel werd er gezocht naar een grotere locatie. Ook de opdrachten bleven binnenkomen en men ging opzoek naar personeel ter uitbreiding. Bij de zoektocht naar personeel wordt er altijd meegewogen of er een affiniteit met de scheepvaart bestaat. Tot nu toe is dat nog altijd gelukt. Inmiddels heeft de groei zich gestaag voort gezet en zijn we na drie verhuizingen nu gezeteld aan de Bunkerhaven 22 te Maasbracht.

De werkzaamheden hebben zich inmiddels ook uitgebreid met het aansluiten en in bedrijf stellen van noodstroominstallaties.

Door onder andere dealerschappen van Alphatron en Mastervolt versterkten wij onze positie in de markt. In 1999 is er van bedrijfsvorm veranderd, de v.o.f. heeft plaatsgemaakt voor een B.V. Het leveranciersbestand is in de loop der jaren zo gegroeid dat zelden meer nee verkocht hoeft te worden op vragen  van klanten met betrekking tot elektrotechnische materialen welke in de scheepvaart voor komen. Het magazijn werd steeds beter gevuld en storingen kunnen meestal met deze voorraad dezelfde dag verholpen worden. Een cruciaal punt in de scheepvaart.

Het wagenpark is in de loop der jaren samen met het personeel uitgebreid zodat we snel bij de klant kunnen zijn om onder meer storing snel en correct op te lossen. Na een tiental jaar aan de Havenstraat gevestigd te zijn geweest bleek deze locatie weer aan de krappe kant te zijn. Het voormalig Bunkerstation Maasbracht werd aangekocht en compleet verbouwd tot de huidige Stroomboot. De tanks werden verwijderd en onderdeks in een magazijn gekomen. De winkelruimte is tot werkplaats ingericht en de voormalige woning is verbouwd tot kantoor ruimte. Schepen kunnen nu langs zij de reparaties laten uitvoeren hetgeen een behoorlijke tijdbesparing oplevert voor de klant.

Adres:
Bunkerhaven 22
6051 LR Maasbracht
Postbus 7194
6050 AD Maasbracht

Telefoon: +31 (0) 475 46 46 67
E-mail: info@vissersenvandijk.nl

 

Dion Vissers:
Mob. +31 (0) 653 832 857

Marcel van Dijk:
Mob. +31 (0) 653 381 969

KvK nr.: 12041760
BTW nr.: NL 808477110B01
Rek. nr.: 1274.51.684

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak.